Tanke!

Jag ligger och slappar framför TV:n. Jag kan inte göra annat än att älska svensk tv. Åh, svensk tv i mitt hjärta.

Jag hamnar på Bobster (ett barnprogram) och kommer på mig själv hur jag verkligen skäms när jag tittar på barn på TV. Jag lägger händerna på kinderna och flinar, säger saker som "Hah, men aah" när dom säger saker.
Nu sitter Johan Palm och betygsätter olika musikvideor. Det är så roligt. Jag vet inte. Äh. Skit i mig.


Vila

Nu ska jag försöka vila igen, har varit vaken sen 4 ungefär. Jag hade så fruktansvärt ont i hela kroppen (har det fortfarande men nu känns det bättre).

Nämen nu ska jag vila, när jag vaknar så är förhoppningsvis Alfons och Fredrik hemma. Eller inte. Jag tippar på att dom inte är hemma. Hu hu...

Ett test

Jag gjorde ett test på http://www.vuxenpoang.com/. Jag är tydligen som en 37 åring i sinnet. Hur ska jag ta det?

Handle me

När jag blir less på allt och alla så brukar jag slå på Robyns "Handle me". Det känns bra att sjunga med och genast känns livet lite lättare.



En sak du kanske inte visste är att jag är ett galet fan av Robyn. Hon är tjej som jag faktiskt tycker är en BRA förebild. (Jag brukar vara kräsen) Hon är egen, äkta och talangfull. Hon har minsann kämpat och jobbat till sig till vad hon är idag. Hon säger bara smarta, genomtänka och vettiga saker i hennes intervjuer. Hon håller dessutom på att slå igenom i USA. Hon är inte en självupptagen liten fjolla som ändrar åskiter från dag till dag. Kanske därför hon inte är så känd. Hon är nån slags trygghet som jag kan vila mig mot när hela världen och media "går över gränsen" och blir alltmer overklig.
 Ge mig mer sånt snälla Sverige....
 

Usch vad känslig jag känner mig men det är ju så fint. Piano alltså. Den här låten är så himla fin på piano...

Hår











Jag ska klippa kort hår, vilken frisyr och färg tror ni jag kommer att passa bäst i?

Jesus!

Hehe, jag såg på "Tyra" för ett tag sen. Hon förespråkar om att modeller minsann inte ska banta och absolut inte skönhetsoperea sig. Vi tjejer som minsann vara stolta och ofta påminna oss själva hur bra vi är med det som "Gud" gav oss. Plötsligt dyker det upp en transexuell kvinna upp i hennes program som hon så fint hyllade. Det är ju lite dubbelmoral? Är det inte det?


På tal om Gud så avslutades vår USA resa med något så sjukt, så sjukt. Jag ligger och solar ute. Ett flygplan cirkulerar ovanför och så småningom så bildas det bokstäver med nått vitt som han släpper ut från planet. Jag springer in och hämtar Fredrik. Bokstäverna bildar ord. Det slutar med att det står "Up into Jesus" och "Jesus 4-gives you" samt "Jesus, Gods son" och "Jesus loves you" Tyvärr så hade vi kameran i andra huset! Är inte det typiskt amerika? Eller?

Det är frågan

Jag sitter och kikar på drycker på systembolagets hemsida kl 7 på morgonen.
Jag ska köpa med mig lite till stugan hade jag tänkt.
Hittade ett amerikanskt alkoholfritt rödvin som heter "Sutter Home Fre"  (1930) som ska smaka jordgubbar, vanilj och blåbär! Det lät ju himla gött, kanske får ut nått bra med detta nykterhetslöfte samt ett tyskt-alkoholfri öl (1922) som ska smaka bröd he he.

Jag insåg att jag hade velat bo på landet. Har ni sett reklamen för "Leila på landet" ? Hon bakar och donar på landet. Plockar potatis och gör pajer med nyplockade hallon. Tänk vad mysigt det hade varit. Jag ser mig själv i gummistövlar i ett stort falu-rött trähus ute på landet. Det är sommar, Alfons springer fritt ute. Det är en liten sjö brevid huset som jag lagt nät i. Fredrik kommer gående från skogen med en hink fylld med blåbär. Han har minsann varit uppe i ottan och hämtat blåbär inne i skogen för ikväll ska han göra blåbärs sylt.

Jag går ut till ladan och mjölkar kossorna, matar grisarna, myser med lilla grisenknooen. Sedan går jag över till hönsen och hämtar ägg. Alfons får stanna utanför. Han står nyfiket och tittar på alla höns.
Vår andra lilla valp kommer springades alldeles nyvaken. Alfons börjar springa i cirklar kring valpen sedan försvinner dom ned till sjön.

Efter jag är klar med att mata alla djur går jag in, Fredrik har kokat kaffe i kaffepannan. Han är nu ute på altan och vattnar våra blommor som vi planterat. "God morgon" säger jag.
"God morgon" svarar han och räcker mig en kanelbulle och ler.
Efter jag fikat går jag ut igen och tar in tvätten som jag hängt på tork. Det doftar sköljmedel från lakanen.


Istället kommer jag bo i en storstad, i en lägenhet. Jobba som säljare, konsult eller psykolog, eventuellt socionom. Stressa till mig magsår, vara ute och ränna alldeles för länge, träffa en massa intressanta människor, resa till olika städer, gå på SPA behandlingar en gång i månaden, dricka kaffe ur plastmugg, bygga upp en hjärntumör av allt mobil pratande, Jojo-banta.Bättra på botoxen i ansiktet minst 3 ggr per år. Gå igenom livet genom att hålla på att förverkliga mig själv tills jag stupar med ett stort leende på läpparna!

Vad tror du?! 1:an eller 2:an?

Jag är sjuk!

Hej igen! NU är jag hemma som sagt. Det har varit två vääldigt slöa dygn, jag återförenades med några vänner i förrgår och sedan dess har jag bunkrat inne i lägenheten med feber! Det är ju typsikt att jag blev sjuk, Fredriks pappa kontaterade att jag inte var van vid kylan och det stämmer nog. Adam stod ute och rökte i förrgår innan han skulle skjutsa hem mig. Det var verkligen SJUKT kallt ute medans Adam tyckte att det var "varmt". Ja, alldeles lagom kallt. Haha

Nåväl det har varit två väldigt kontiga dygn, jag har sovit och sovit och varit vaken sedan sovit lite till, tittat tv. Jag har inte svarat i telefon och när jag reste mig från soffan med ett ryck så flög mobilen i golvet. Det går inte att starta den men jag kan ladda den. Får försöka fixa den för jag behöver verkligen en mobil!!

Mina tankar om att vara hemma är väldigt blandade och bättre blev det inte när jag redan efter en dag rök ihop med mamma. Det är inte det att vi inte tycker om varann eller någonting, jag klarar nog bara inte av att bo med henne. Har inte gjort det på några år så att säga. Det är lite ovant för oss men det kanske går att lösa! Jag har lovat att inte försvinna till Thailand för att jobba JUST NU iaf! Nu måste jag försöka lugna ner mig!

Men men, ihelg kanske vi åker till skogen och slöar. Det ska bli skönt. Har varit väldigt hektiskt på senaste men det är så det ska vara! Jag måste nog lära mig att hitta lugnet bara nu när jag är hemma. Har direkt tänkt på vad jag ska göra härnäst. Jag kan bara inte gå omkring och slöa, ta dagen som den kommer. Det är synd bara att mitt humör ska gå ut över andra. Det är rätt skönt att vara sjuk för då kan man inte göra nått.

Ikväll kommer Fredrik hem också och det ska bli skönt. Jag har planerat att fortsätta att bunkra (för att bli frisk till på fredag!) och ikväll ska vi äta godis. Jag har varit SJUKT godis-sugen!

Min rygg dör nu, jag har sovit konstigt!

Men nu vet ni kära vänner (om jag inte hört av mig) att jag är sjuk med feber och allt! Vi hörs sen!

Hemma!!

PUH! Nu är jag äntligen hemma, resan igår och i förrgår kändes som en evighet. Först åkte vi kl 4 på natten (amerikansk tid) från Orlando till Tampa. Sedan satt vi och väntade i typ 5 timmar på flygplatsen för att åka till New York. I New York satt vi och väntade i typ 4 timmar också. Sedan åkte vi till Stockholm. Vi landade i Stockholm vid 8 tiden svensk tid. När vi steg ut från planbet så funderade vi på vad vi hette och vilken dag det var. (jag hade knappt sovit någonting på planet från NY till Sverige).  Igår var jag HELT DÖD när jag kom hem.

Det var så himla mysigt när mamma kom och hämtade oss från flygplatsen. Vi åkte hem och pratade om allt som hade hänt och jag kunde för första gången på typ 6 månader andas ut. Mamma sprang omkring i köket med långkalsonger och pratade på om hur LKAB skulle avskeda en massa folk osv. Sedan frågade hon om jag och Fred (som han heter nu) ska följa med till Nakeri (?) stugan ihelg. Det ska bli så mysigt.

Ikväll blir det förhoppningsvis reunion!

God morgon!

Usch vad trött jag känner mig och idag ska vi hinna städa ett hus.

Vi kom hem igår vid 00.00 tiden på natten, vi var och shoppade till 23. Jag köpte en Tommy Hilfiger kjol som jag är så nöjd med. Fredrik hittade hur mycket som helst.

Just nu ligger jag och väntar på frulle. Fredrik är nere i köket och donar.

Upppdaterar senare, tjao!

Ha ha jag dör!

Citat:

"Och våga inte skylla på att ni jobbar eller diverse (för hälften av er har säkert inte ens ett jobb, därav Adam inräknad). Och om ni har det så kom ihåg den gyllende MM-Regeln;


SJUKSKRIV ER!"

"Vi bjuder även in våran älskade Rune till att käka med oss, (försliret skippar han nog med fara för åldersattacker) "


Haha vart får ni allt ifrån?

NU fick jag verkligen hemlängtan. Hem till Adam och Martina. Jag har som roligast med er, ni är helt jävla underbara.
Freddan förstår inte, han sa förresten till mig här för någon dag sen: Ewa, jag saknar att lyssna på när du pratar med Adam och Martina. Jag gör fan det. Jag orkar inte med att du "håller på" sådär med mig.

Hoff jag fick separationsångest nu också, jag följer med er och pluggar, eller nått!


JAG ÄLSKAR ER!

Marknadsmedia - The Reunion VI FÖRSÖKER IGEN!!‏
Från:Den här personen är offline Martina Aho ([email protected])
Skickat:den 7 april 2009 21:15:34
Till: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]


 Hejsan alla fortfarande söta forna MM-barn och lärare.

Nu blev det ju så att festen inte blev av. Vi tyckte att Ewa också skulle få vara med såklart. Och pinglan dyker ju in här i Kiruna på några dagar. Så vi tänkte att vi skjuter fram festen några veckor. Nu vore det perfekt om vi kunde ta partajjandet vecka 17. Alltså fredagen den 24 April. Eventuellt lördagen den 25 April. Men dock kommer inte alla in på krogen då. Sen får väll dom flesta lönen den 24 då det är en fredag? Så det passar ju alldeles utmärkt. Vad säger ni?

Kom igen. Det var alldeles för länge sedan sist. Vi måste uppdatera och craza runt nu innan hälften drar från stan och det blir nästan omöjligt.

Så Fredagen den 24 APRIL (Om två helger)

Fixa ledigt om du jobbar!

Vi bokar bord på tjaa, City krogen, Landströms eller Laguna? Vad tycker ni. Klockan 18.00?

Sen går vi till Bewes Livs på Lappgatan där en lokal finns så vi kan förslira innan krogen för dom som vill hänga med.

Vilket vore kanon roligt. Eller så stannar vi i lokalen och hittar på något roligt. Fundera på det.

Skickar ju även detta till Rune om han nu vill hänga med. Det vore ju riktigt kanon!

Har varken Timos eller Bettans, Anitas mailadress eller Göran. Så om någon har deras så maila dom och fråga.

HÖR AV ER SNARAST. Jag måste fixa lokalen i tid! Och nu vet jag ju inte om Leffe kan komma, eller Robin, eller Åke men någon som har deras nummer ring till dom och fråga. Det blir ju roligast om vi är alla samlade. PRECIS SOM PÅ STUDENTEN!

Massor av kramar / Martina


From: [email protected]
To: [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]
Subject: Marknadsmedia - The Reunion
Date: Tue, 3 Feb 2009 20:12:09 +0100

Hejsan alla söta forna MM-Barn!

Adam och jag Martina satt och funderade idag och kom fram till att vi saknar er, konstigt nog!

Så vi fick lite panik då vi insåg att det snart är ett år sedan vi stod på flaket tillsammans med Rune som prydde lastbilen och vårat crazy foto som student 08. Reunion ekar i våra tomma hjärnbalkar. Hur låter det? Vi tycker att alla kan ta sig i kragen och dyka på utsatt tid och plats. Och våga inte skylla på att ni jobbar eller diverse (för hälften av er har säkert inte ens ett jobb, därav Adam inräknad). Och om ni har det så kom ihåg den gyllende MM-Regeln;

SJUKSKRIV ER!

Visst var det en för alla, alla för en, tills döden skiljer oss åt?

Fredagen den 13 Mars (om en och en halv månad)

Så alla måste kunna fixa ledigt!

Tid: 18.00 (Vi bokar bord någonstans, ge förslag på matställen)

Vi har funderingar på att hyra lokal (Martina fixar lokalen gratis) Så eventuellt efter käket på matstället så drar vi våra söta rumpor vidare till lokalen och drar en förskiva där innan det är dags för krogen, för dom våghalsiga. Men vi hoppas dock att alla hänger med ut och käkar iallafall.

BEKRÄFTA detta mail så vi slipper jaga er. Skriv om ni kan komma, förslag på matställe, om ni är sugen på förslir i lokal och så vidare.

Vi bjuder även in våran älskade Rune till att käka med oss, (försliret skippar han nog med fara för åldersattacker) men Rune KOM IGEN, ställ upp för dina älskade gamla, jätte gamla elever med uppdatering och skratt! Vi vet att du vill!

 

Många kramar the crazy people Adam och Martina!

Ni vet oss med stolarna på magen.

(Har ni problem att fixa alkohol så kom ihåg att Adam precis fyllt 20)


Bortskämda

Middagen igår var alldeles underbar och svindyr men det var det värt. Fredrik åt biff.
Jag tog kyckling med mozarellaost och champinjoner.










Fredrik väckte mig imorse med frukost på sängen, rostat bröd, kaffe och jordgubbar med grädde!
Mitt liv är underbart!

Another day in paradise

Detta uppträdande skedde i Liverpool, när jag var i Liverpool.
Jag var salongs-berusad och uppklädd till tusen.
Dock fick jag bara se arenan från utsidan men man kan inte få allt. Beyonce är inte min stora idol men jag gillar henne för att hon verkar så "äkta" och är så himla vacker!

Syrran gillar inte Beyonce hon säger ständigt att hon är för mycket. "Too much" she says.



Nu är han hemma!

Nu ska vi åka och äta! Slösa en massa pengar på mat, det är märkligt.
EN sak som stör mig när man går på resturang och resturangen har klämt ihop alldeles för många platser. När man hamnar rygg mot rygg med nån fet amerikan är det värsta. Eller en arg irländska. Huwwa. Då går hela resturang-besöket åt att man sitter och vrider sig och tittar på alla andra. Man äter utan inlevelse och känsla brukar jag säga då. Man tar en tugga och tuggar och tuggar men man ägnar inte ens en blick åt varann. Man tittar på folket omkring och på sin höjd på tallriken. Frågar Fredrik "kan du skicka saltet?" hoppar jag nästan till. Som är jag tror att jag är osynlig.
Eller nått!

En vilsen man

Ingen Fredrik än!  Vart håller han hus? Jag blir alltid så orolig när han åker iväg till Tampa. Igår hade han blivit utlurad till nått träsk av GPS;en.
Stackarn som får slita med allt möjligt. Tycker verkligen synd om honom!

Fredrik är verkligen genom-snäll! Det har jag kommit på efter snart 2 år. Han är verkligen det. Så himla förståeende och rar. Det säger jag inte bara för att jag är kär i karln.
Vad har ni lärt honom Karro & Kent? Jag vill veta! Vad har ni gjort med honom när han är så snäll?


Om att ha kompisar

och att sakna dom!
Just nu hade jag behövt Martina som säger till mig vad jag kan ha på mig och inte.
 Jag är smaklös.
Men jag tänkte ha på mig detta ikväll :



Titta, vad har det blivivt av mig. Här står jag och flinar åt min egen spegelbild. Snart lägger jag väl in "dagens outfit" som ett annat pucko,

Haha ser ni att jag blivit bränd kring ögonen? Somnade med solbrillorna.

Fredriks birthday!

Ikväll är det Fredriks kväll, det har jag bestämt! Ikväll ska han få hitta på vad han vill. Jag hjälper honom på traven bara genom att bestämma ha ha! Men allvarligt, han har ingen fantasi! Jag bestämmer att vi ska gå ut och äta, han ska få äta den största amerikanska steken som finns. Till efterätt blir det tårta. Jordgubbstårta.

Jag tänker ha klänning ikväll och högklackat. Den du!



FRIHET I ALL ÄRA


Jag orkar inte längre!!

Det är katastrof, det är rosa.

GRATTIS

GRATTIS KÄRE FREDRIK PÅ DIN 20 ÅRS DAG! JAG ÄLSKAR DIG OCH JAG HOPPAS VI FÅR EN FIN DAG IDAG!


Honeymoon island!











Så underbart!

Holedolingendå



Imorgon fyller Freddan 20 år! Vad ska man hitta på? Jag funderar på att göra ett album med bilder från våra resor. Det låter väl bra? Eller hur Freddan? :)

EN rolig sak

Fredrik är inte så populär hos vår chef. Det är visserligen inte jag heller men skit samma!

Fredrik fick ett uppdag igår, han ska åka till Saddelbrook. Han ska starta från Orlando kl 9.
Chefen skriver: Snälla Fredrik, INGA ÖVRIGA FRÅGOR ÖVERHUVUDTAGET, se till att åka från Orlando kl 9. INGA ÖVRIGA FRÅGOR.
Tack!
Mvh --

Han är frågvis, den där Fredrik.

Burning

Nu är vi tillbaka i Orlando, Det har varit en alldeles underbar dag FÖRUTOM att jag har bränt mig. Jag ser inte klok ut! Folk skrattade åt mig. Fredrik sa att jag "ser för rolig ut".! Det går inte att förklara hur ont det gör just nu. Jag ligger i sängen och kvider. Min älskling är och brer en smörgås åt mig medans jag ligger här och tycker synd om mig själv..

Hursomhelst så var det super vackert på Honeymoon isalnd. Vi fick dessutom vara med och skåda ett bröllop. Dom gifte sig i solnedgången, på stranden. Awww.
Jag frågade Fredrik om vi skulle gofta oss, ta en snabbis. Han ville inte.

Nu har jag fotat bra bilder som jag lovar att lägga in imorgon!

Men nu, sova. Eller först äta.

Go natt från en sönderbränd Ewa.

Ps. GRATTIS MONA MANNELA I EFTERSKOTT! Du är bara en dag äldre!, och 40. Jag älskar dig "mamman". ds


Snabb update!

Hej och hå!

Nu är vi påväg till honeymoon island för att sola och koppla av. Har varit en väldigt JOBBIG vecka. Mycket tjafs och skit (inte mellan mig och Fredrik bara).

Igår var vi och promenerade på Disney, det var väldigt trevligt! Köpte Placebos skiva ( Once more with feeling).
Efteråt begav vi oss på bio "I love you man" visades på en utav biograferna. Den var verkligen rolig! Se den!


NU har jag äntligen fått tillbaka min kameraladdare så nu blir det dags för plåtning. Synd bara att vi åker hem snart.

Nåja, skriver senare när vi kommer tillbaka

En fråga!

Nu har jag varit nykteriskt i över en månad. Det är inte länge men det är alltid en början. Inte ens en liten,liten droppe!

Fredrik hittade en vinflaska som låg kvar i vårat rum när vi städade igår.

"Ska vi?" sa han lite busigt på kvällen.

Jag tittade bara på honom, sedan på vinflaskan och sa: Nej, det ska vi inte.
SNOPET! Annars hade jag sagt: Åh fyfan, VIN, va gött! Klappat mig på magen och skrattat. Men inte nu.

Är det försent att ångra sig?
Kanske jag ska köpa alkoholfritt vin sen när vi går på fest? SKA jag fortsätta i samma bana? Fan jag måste ju vara roligast att vara på fest med när jag kan festa och sedan köra bil till krogen. Sedan fösa ihop flocken när vi ska hem. "Kom nu, Adam, vart är Martina?" Nej nej, sätt er i bilen. Fyfan vad ni luktar! ÖUAAH!

Tut tut ?



Roligt

-Men ska jag följa med dig till byn?
-Njaa
-Vadå "njaa?!" Ska jag eller inte?
-Nja jag tror att jag åker själv.
-Varför?
-Så slipper jag stressa...
-Vadå, stressar jag dig?
-Nämen du borde nog vara med dina kompisar ett tag.

HAHA, Fredrik är less på mig. På detta sätt säger han det till mig.
Det tycker jag är gulligt MEN jag trodde vi har kommit längre än så. Gör som jag. Säg det du känner för.

Säg: FYFAN VAD LESS JAG ÄR PÅ DIG, ÅK HEM SEN, VI SES OM EN VECKA. ELLER TVÅ!

Pysko!

Jag tycker inte att det är så himla äckligt med köttsågar som far genom huvuden. Sånt etsar sig inte fast i mitt minne. Nej, utan det är människor som ler som skrämmer mig mest. Alltså, ler sådär ondskt.

Ni alla har väl sett Alfred Hitchkocks "Pysko" från 1960?
Ni vet när Norman Bates klär ut sig till sin mamma och ska mörda Marion i källaren? När han står med kniven i högasta hugg och LER?
Jag hatar det!  Den är så psykiskt äckligt. Jag klarar inte av det!

Varje gång jag är ensam i ett av husen så tänker jag på det. Jag går i korridorerna här och tänker att snart öppnas en dörr och Norman Bates står där, utklädd till sin mamma, med kniven i högsta hugg och LER sitt ondskefulla leende.

Haha på tal om Norman Bates så finns det en likhet mellan honom och Fredrik!

Fredrik är gästernas "första kontakt" eftersom jag har jobbat så mycket på datorn och sitter då ostörd.
En gång var det ett par och dears son här på besök. Fredrik träffade dom några gånger men jag såg dom inte ens. Dom åkte tidigt och kom hem sent på kvällen. Fredrik pratade på om mig. Dom träffade inte mig alls på en vecka!
Haha det tycker jag är för roligt!
Så höll det på att bli med några göteborgare här också. Dom träffade Fredrik flera ggr men inte mig. Tillsist så blev Fredrik helt stressad och i princip DROG mig till dom. "HÄR ÄR HON, HON FINNS PÅ RIKTIGT; EHEHE" Sa han när vi stod utanför deras dörr en kväll.

Jag skrattade och kallade honom Norman Bates. Dom skrattade också och sa att dom faktiskt hade börjat fundera på om jag fanns på riktigt.
Alla skrattade och tänkte tillbaka på Hitchcocks mästerverk.
Fredrik har inte sett filmen.


Bates.


 


En spik i ögat

Nu vet jag att det sticker i några ögon. VARFÖR HAR HON LAGT EN BILD SOM ÄR SVIN DÅLIG I HEADERN?! En förstorad dessutom. Men jag säger bara såhär: Ni får gärna fixa en åt mig. Skicka en kodmall till mig!
Mail : [email protected]. Jag laddar upp den, vilket som. No matter what.




Denna bild är tagen i Barcelona. Jag fick sugrör i FC Barcelonas färger.
Jag satte dom i munnen och flinade.
Killen i kassan skrattade högt och sa till mig: AHH YES YES, GO!! GO!!
Onödig fakta? Kanske!

Har ni tänkt på att det är sånt man minns? Hmm

'

Vi firar!

300 mejls-jubileum! 300 freakin mejl från våra chefer. Vi räknar dock inte in våra sms och samtal via telefon!

NU väntar ni väl med spänning där hemma på att få höra lite klassiskt fredags-gnäll? Ni får dock vänta nån timme till för jag och Fredrik har faktiskt haft en hel vecka på oss att få iodrning. EN HEL VECKA! Kan ni förstå detta? Vi har kunnat säga: Ähh nu tar vi lite kaffe?

Vi har lunch nu och jag sitter och surfar.. Kommer att tänka på att det  INTE LÄNGE KVAR!
Jag pratade med min mamma igår och hon frågade för 3000 gången vilken dag jag kommer hem. ALLA FRÅGAR DET! Jag har sagt säkert 70 ggr vilken dag vi anläder till Sverige men ändå så frågas det!
ÄR jag inte viktigare än så? Jag känner mig inte saknad! Jag kanske stannar här? Kanske aldrig kommer hem. Det vore väl förargligt? he he



Det är nått fel på mig! Jag säger "vettu" efter varje mening. Som en jävla idoit. Vettu. AH, varför denna förbannelse? Direkt jag inte tänker på det så kommer det. Why? Är jag schitzofren? Mest troligt. Är man det om man känner sig jagad när man går upp för en trapp och det är mörkt bakom en? Är vi?

Money for nothing

Här sitter jag och surfar. Fredrik är i Tampa och jobbar han. Det är inte jag. Jag sitter här och läser Aftonbladet och tittar på en alldeles fruktansvärt dålig film på TV:n. Nyss var det en ännu värre komiker.!
Översatt:
"Hur manligt är det med glasögon? Alltså, om jag och några andra gangsters ska göra upp och dom slår mig på näsan och jag tappar glasögonen, hur mycket respekt får jag då? Alla tjejer skriker i mun på varann: Åh nej, slå honom inte. Han har ju tappat sina glasögon, den stackarn. Kom igen! Kan jag inte ens se så kan jag då inte slåss"

SÅ BRA VAR HAN! Jag hade gjort det bättre. Det konstiga var att hela publiken skrattade. Går dom på någonting? Har den killen skrivit manuset själv? Har jag missat någon hemlig kod inom stand-upen?
Hur som helst var det dåligt.


Nu har det gått 40 minuter sen vi slutade. Jag gissar på att Fredrik jobbat över. Han och mexikanen. Haha. Jag skulle minsann stanna i huset och dona. Nu är allt klart. Det är bara vårat rum kvar men det går ju fort.
Annat har jag inte gjort. Usch nu fick jag ångst. Men vi jobbar så hårt annars så det gör ingenting. Eller?


KOL

Nya älsklingar. Kings of Leon är så jävla bra. Jag och Fredrik gillar.

Jag och Fredrik är ganska lika varann när allt kommer omkring. I humöret är vi dock inte lika. Jag lider av ett jävla finn-humör.




Yeahh, this sex is on fire!

Små måsten

Kalla det vardagslyx!
Jag tycker om att;

Dricka en extra kopp kaffe på morgonen, stirra in i väggen även fast man har bråttom. Känna lugnet.

Kunna tänka att det löser sig och skita i att göra vissa saker. (Det löser sig oftast, bara man har en bra ursäkt)

Äta mörk choklad, helst varje kväll. Det gör jag ofta. Livet är inte till för att man ska banta. Hela tiden.

Ligga och dra mig i sängen 10 minuter.

Trycka i mig halva tuggummi paketet och tugga tills jag får ont i käkarna.

Dra på en låt på hög volym och sjunga ut!

Inte ha mobilen på hela tiden.

Gå i varuhus och pilla på allt man ser. Klämma, känna och lyfta.

Duscha i svin varmt vatten

Titta på gamla klipp på youtube. Allt från "tre kronor" till introt av "sikta mot stjärnorna". Känna lite nostalgi.

Läsa bröderna Schulmans bloggar på 1000apor.

Ta ut alla pengar man har i kontanter,  räkna dom och fläkta sig i dom.

Lägga sig i en pool och blunda på kvällen. Titta på stjärnorna.

Nypa pormaskar

Ta en promenad

PLANERA UT NÅTT ROLIGT. Ha något att se fram emot. Har jag inte det blir jag fruktansvärt deppig.
Jag klarar inte av att göra samma sak varje dag.

Det får mig att överleva dagarna även fast der regnar kackerloackor från taket och tokiga amerikanere plingar på dörren och säger att gräsmatten är vacker.

Vad ska man svara? Thank you ? Ehe.

Politik

Det är ju val här snart och jag och Fredrik debatterade med några gäster här.
Jag är inte allför insatt i politik men jag vet vad jag tycker är BRA och DÅLIGT.
Jag vet vad jag vill och jag vet vilka jag ska rösta på och varför och det tycker jag är ALLAS förbannade skyldighet att göra.  Det är verkligen chokerande hur få ungdomar som inte har någon ANING om någonting inom politiken. "Vad är en kommunist? ÖÖH, vadå? Typ, moderaterna suger men jag vet inte varför. Alla säger ju det. typ. Det är ju tråkigt."

Jag hade även en diskussion med en gäst här (en ungdom) för ett tag sen om politik. Han tyckte det är lite fränt att rösta på Sverigedemokraterna för att det är ju för mycket invandrare här i landet som staten inte har "råd" att ta hand om. Han visste ingenting annat om dom. Nada.

Tråkigt med politik eller ej, det är viktigt att man har en åsikt, annars kan man inte gnälla.

SÅ vet man ingenting nu så kanske det är dags att börja plugga lite? Det är din skyldighet.





På tal om gubbsjuka

Så har ju Linda Rosinig skaffat sig en 19 årig pojkvän. Han är alltså 4 år äldre än hennes egen dotter.

HADE Linda varit en man hade det varit stora rubriker om hur jävla gubbsjuk han är. Det hade varit skandal!
Jag har inte sett hennes program men jag kan bara tänka mig vilka fån som varit med.
Detta visar ju bara på vilken nivå den kvinnan är på när hon har en kärleksrelation med någon som är YNGRE ÄN MIG.

Gubbsjukt.

Alfons 2 år!

GRATTIS ALFONS I EFTERSKOTT DEN 26 MARS!

Snart kommer mamma hem!



Då ska vi mysa

En dröm

Nu önskar jag att jag hade en dröm-tydar bok för min dröm var alldeles skruvad.

När jag vaknade så var det också som att jag inte förstod om det hade hänt på riktigt eller inte.
Jag drömde iaf att jag jobbade på ett reningsverk i Berlin, Tyskland.
Alla pratade tyska med mig och jag svarade "si,si" (spanska). Jag jobbade i ett mörkt lager på en dator där vart allt bajs samlades i stora sjöar inne i lagret. Ljuset inne i lokalen var alldeles orange så alla såg ut som apelsiner i hyn.

Jag skulle sammanställa hur mycket avfall det var i drickavattnet och jag kom snabbt fram till att det var en skandal pågång.
Dricksvattnet i Tyskland var så förorenat att jag inte kunde förstå hur dom kunde dricka det. Vattnet var ju brunt!!
DET VAR BAJS I VATTNET! JAG HÖLL PÅ ATT BRISTA! Jag skrek på alla möjliga språk jag kunde.
Adam kom förbi (han skulle hälsa på mig) och jag visade honom skiten. Han blev lika chockad. Vi smög omkring i lagret och försökte göra oss förstådda. Men vi lyckades inte.

Vi gick ut från lokalen och hamnde på ett torg där det sprang omkring små björn-ungar.

Mycket märklig dröm må jag säga.. Vad tror ni att den betyder ?

RSS 2.0