God natt

och sov gott. Jag och Fredrik är rädda för Final Doom. Vi såg just Beck-spår i mörkret. Jag var tvungen att kolla igenom garderoben åt Fredrik efter Samurajen.

Just nu!

Vad som händer nu:

Fredrik säger: Om man kanske ska gå och duscha, hurra, hurra,hurra.
Han tar blomkrukan och pillar. Tittar på de vissna bladen som ligger i krukan. Säger: Det här måste ju ge näring. Han tar blombladen och tittar. Säger: Dom får förmultna i vasen.
Han reser sig upp tittar på mig säger: Nej jag vet inte heller.
Går iväg.
Kommer tillbaka med 2 blomkrukor, pillar, viskar: Kul att ha blommor här nere när det blommar. Fammo ska flytta hit, hon kan blomma när som helst på dygnet.
Han river av blombladen frågar: Kan man ta bort dom här vissna?
Säger: Det måste vara bättre näring i blombladen än i vasen.

Jag läser upp, han rpotesterar säger: nää inte i vasen utan näringen som man köper i affären.
Ni ser, inget som egentligen händer just nu.

OM

Min jobb-intervju.

Jag och F begav oss till trestad center och letade efter en skylt med företagets logo på. Vi hittade inte den någonstans. STRESS!

Klockan blev 14.30 (det var då vi skulle mötas, han sköt fram tiden en halvtimme ,puh!) och jag kände mig tvungen att ringa säljchefen.

-Ja, hejsan. Det är Ewa Häggroth här, jag har snurrat bort mig här på Stampvägen. Jag hittar ingen skylt, vart ligger det?

Han förklarade och jag tackade för mig. Fredrik släppte av mig och jag sprang omkring, in i ett stort hus, upp för alla trappor "FAAAAAAAAN, FEL, SATAN!!!!"
Jag sprang ner igen, vart är lokalen?!
In i en bilaffär, ställer mig och stirrar likt en galning som rymt från psyket. Killarna i bilhallen tittade på mig, jag grymtade till och sprang ut.
"HELVETTE, är jag så satans korkad att jag inte hittar? Hur fan det det här gå? Hur ska jag kunna ta jobbet, man måste kunna läsa en karta då"

Tillsist hittar jag lokalen.
3 trappor upp så ser jag skylten med deras logo. Det var ett hallelujah moment. Jag spang in, svettig och jävlig eftersom jag hade sprungit så mycket överallt.

Jag gjorde nog ett ganska stressat intryck. Jag kom på mig själv att jag "sprang" in i chefens kontor. Varför gjorde jag det? Jag var ju redan framme.

Jag "sprang" fram till honom med handen utsträck och sa kanske en ANINGEN för högt: "HEJ! EWA! Ursäkta att jag är lite sen, det var verkligen inte meningen, jag virrade bort mig totalt"
Han förstod eftersom det var ju faktiskt lite svårt att hitta lokalen.
Han tog min hand och granskade mig. "Slå dig ner" sa han och pekade med hela handen på en stol.

Vi pratade på i typ 40 min och det visade sig att säljchefen var en riktigt kul typ. Dom hade alldeles nyss varit med företaget till Spanien och festat. Han tog upp en sida i facebook och visade spektaklet!

-Nu är det ett par som ska till Tyskland, vi reser omkring och gör en massa roliga saker. Hela gänget ska i slutet av augusti till Göteborg och fira lite t.ex, sa han.

Men den kändes riktigt roligt och jag blev erbjuden jobbet, jag tackade ja och jag ska höra av mig till honom när jag fått ett utdrag från polisen hem till mig. Man får inte ha en prick i registret.
Sen är det bara att börja jobba!Hard work,work,work

The moose is loose

NÄR blir det sol? När får jag sitta på balkongen och sola?!

Imorgon blir det som sagt arbetsintervju, det står att lönen är prestationsbaserad? Vad är det? Har aldrig hört förr. Brukar man inte prestera för att få lön i vanliga fall?
Jag vet inte. Är det skit så kommer jag inte anstränga mig det minsta. Vi ser ju hur det går.

Jag har haft en fråga i mitt huvud som jag bara inte kan få ett svar på, det går inte att googla det heller.
Jag och Fredrik bor ju här på Vargön brevid ett naturreservat där det springer en massa älgar. Grejen är att det är SJUKT mycket tyskar som springer omkring här och fotar och har sig.

Min fråga är då: Varför? Vad är det med tyskar och älgar? Stackars tyska barn som får åka på bilsemester genom svergies skogar och leta skogskonungen. Stackars barn.


Med tanke på igår


varför.I can't deal with it any more..

Kopierat från min syster

"- Vart jobbar du nu då?
- Jag jobbar på solbrännan.
- Så du jobbar också inom vården?

Typiskt Malin hjärnsläpp på hög nivå."

http://seishun.blogg.se/


Min fråga, vem fan vill bo på solbrännan?
Hahahaha


Lustigt

Direkt när jag postat mitt senaste inlägg så ringde dom från ett jobb i Vänersborg. Jag ska på arbetsintervju på onsdag kl 14.00. YES!


Brainstorming

Mina fundringar just nu:

Jag sitter här vid köksbordet  vart Fredrik hittade en fästing igår, jag blev jävligt äcklad och helt plötsligt började det krypa i skinnet på mig. Det kändes som att dom var överallt. Vad kallas sånt?

Jag förstår förresten inte hur dålig Kiruna sjukvård är egentligen, jag menar, hur svårt ska det vara att faxa ner en journal till Vargön? Va?! Jag måste ju till sjukan här!

När ringer dom från nått jobb? Hur många ska jag behöva söka innan jag får ett? En gång sökte jag 48 jobb på mindre än 1 månad, jag fick ett jobb i USA i 3 månader. Det var ju värt.

När dom ringde från andra företag (som jag hade glömt att jag sökt på) så gjorde jag bort mig en aning med att fråga vart dom ringde ifrån och vad jobbet innebar.
En kille blev t.o.m stött för att jag inte visste vad jag sökt på.
"Du kan ju läsa på lite och skicka in en ny ansökan eller nått" sa han på ett jävla spydigt sätt. Jag blev irriterad, ingen ska fan ringa mig kl 9 på morgonen och vara uptight i röva så jag la på.
Hoppas jag inte söker på samma företag igen bara!

Vem på tv4 vill egentligen anlita Linda Isaksson till ett program? Hon är en glädjedödare utan dess like.
Jag vill inte ha hästen i tv rutan.

Ja det var allt denna gång...
En park i Florida!


Jag vill bli

skådespelerska

Helgen

Då var helgen avverkad. Den var som sagt helt ok.

I fredags så hade vi myskväll här hemma, drack lite vin, käkade jättego mat, var ute och promenerade. Jag började må dåligt på kvällen så vi orkade inte åka till festivalen.

I lördags på förmiddagen så var vi på festivalen och strosade, det ÖSregnade så vi var där i bara någon timme.
Sedan åkte vi hem och duschade, gjorde oss iordning för att sen åka in till stan och käka. Vi käkade på en resturang som hette Italia och jag skulle aldrig rekomendera den till någon. Sedan gick vi bara omkring och strosade. Gick längs vattnet och mös på. Sedan åkte vi hem och i bussen blev vi trakasserade av ett par alkisar som hade roligt åt att vi kom från "KIRUNA AV ALLA STÄLLEN HÖHÖ!"

Idag har vi varit och promenrat och imorse var vi på konstutsällning inne i stan. Det var musikaliskt tema. Mycket intressant. När vi gick ut från konst-huset så stod det vakter omkring oss. Jag sa att jag tyckte att det var löjligt att dom hade så många vakter för lite konst. Jag menar, vem springer in och snor en tavla eller två mitt i stan. Eller ja, vem vet?
Det visade sig att det var filminspelning runt hörnet. haha!

Nu sitter vi här i soffan, ska kika en gammal Beck film.
Alldeles nyss har jag målat en tavla som är ca 60cmx70cm. Blev faktiskt nöjd. Har börjat måla mycket ansikten nu. Jag försöker bättra på mina skills när det gäller skuggor i ansikten i akryl osv.

Ibland när jag får idé-torka och inte vet vad jag ska måla så brukar jag slå upp lite ordspråk eller bra meningar och måla en tavla av det. Alltså, bilden jag får upp i mitt huvud när jag läser texten. Vad tycks? POSE!Min senaste tavla. 

If you leave me can I come too?

Empo

Herregud jag får inte glömma bort min käre kusin Emma som kommit in på högskola hon me!

GRATTIS FÖR TUSAN!!!

Vi måste ses, snart!

Jag insåg att

mitt förra inlägg var deprimerande. Jag jämnar ut det genom ett krystat smajl.Jag - klockan 2 på natten i färd med att tvätta bort ansiktet.
Det har varit en OK kväll, eller kanske mer än OK! Den har faktiskt varit riktigt bra. Gött, hej.

Hoppas det blir sol imorgon!!

Angående min kris

Ja fyfan, jag har hamnat i en riktig 20 års kris. Jag har aldrig hört talas om en sådan förr men jag vet att jag har en.
Jag har ägt denna kris i snart 1 år och värre blir det. Som en tumör som käkar upp mig inifrån.
Jag ligger sömnlös om nätterna. Det har jag visserligen gjort så länge jag kan minnas men ändå!
Jag tar itu med alla jävla gamla problem som jag lyckats trycka ner i så många år.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till här i världen. Jag har börjat funera på meningen med livet också. Är det att man ska göra "det bästa utav det?" eller vad handlar det om?

Haha, såja nu fick jag vara lite sedimental här på kvällskvisten. Go natt!Så underbart


Heeeeeey!

Idag ska vi ut, vi ska på festival.

Jag är proppmätt fyfan! Jag lagade världens super-mat med kyckling, couscous, grevé ost, rostade mandlar med hemgjort persiljesmör. Till efterrätt blev det lakrits och citron glass med mango och mandlar. JAG ÄR MÄTT!


Tänk på att:
En dålig vän är en vän som säger åt dig att det är omoget att spionera på en kille.
En bra vän kör bilen utanför hans hus.


Hallå...

Party? Någon? :(


Balkongen

Mitt nya projekt är: Balkongen.

Jag och F var och tittade på utemöbler idag. Vi har i princip varit på ALLA jävla affärer som säljer utemöbler. Rusta, Jysk, Coop, Ica maxi m.m.
Vi har aldrig hittat riktigt rätt och har vi det har det varit svindyrt så jag kom på att jag skulle leva ut min dröm med att göra en "indisk" balkong.

Alltså, man sitter på kuddar ist för stolar. Jag har tänkt ut det här väldigt noga och man kommer billigt undan men det är en sak i taget, kan inte köpa allt direkt vettu.


Give me!

Idag har vi varit och gjort lite ärenden inne i stan i Vänersborg. En mycket fin stad den också men allt det som jag vill att en stad ska ha:

Vatten vid små klippor och stenar. Många cafén med uteservering, en resturang-båt, vilda rosor och tulpaner, gamla hus , marknadsstånd sommaren ut.
Det är så otroligt fint att promenera längs göta älv och vänern. Åh...Min favvo-blomma


Jag har sökt ett jobb som jag verkligen, verkligen vill ha. Det jobbet är i Göteborg och det hade passat perfekt. Sista ansökningsdagen var den 31 Juli. Förhoppningsvis ringer dom!!!!

Det är ett deltidsjobb men jag får ut ca 7000 - 8000:- i månaden. Varför söker hon ett del-tidsjobb? JO, jag ska plugga också. Jag ska läsa matte och historia så det blir perfekt. Om jag får jobbet alltså.

YES

Idag har jag och F varit till Jönköping och spanat in en mycket, mycket fin stad och lägenhet!
Det var en ganska rolig resa. Vi hittade tillsist huset som mina älskade vänner ska bo i, så jäääääävla flott!

Inte helt omöjligt att jag också flyttar dit jag me! ;)

Annars så var vi på IKEA på ja..A6. Vi köpte vardagsrumsbordet och nu har vi pyntat och donat och det är så fint så!

Jag kan lägga upp en bild ikväll eller imorgon.

Morgondagen KANSKE det bär av till Göteborg! Vi ser vad det blir för väder, annars så kanske vi drar till stranden och badar.
Förra gången vi badade var Alfons sviin nära på att sätta sig i vattnet och bajsa. Jag skämdes aningen.

Han är som han är, min hund.
Jönköping by night

BackslickVad tror ni att jag tänker på i detta ögonblick?


En tanke.

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Ibland blir ingenting som man vill. Det gäller bara att kämpa och tro och fortsätta dit man vill. Ha hopp och mod så löser det sig fortare än man vågar tro.


 

An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day
It's a black fly in your Chardonnay
It's a death row pardon two minutes too late
Isn't it ironic ... don't you think

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought ... it figures

Mr. Play It Safe was afraid to fly
He packed his suitcase and kissed his kids good-bye
He waited his whole damn life to take that flight
And as the plane crashed down he thought
'Well isn't this nice...'
And isn't it ironic ... don't you think

Well life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right
And life has a funny way of helping you out when
You think everything's gone wrong and everything blows up
In your face

It's a traffic jam when you're already late
It's a no-smoking sign on your cigarette break
It's like ten thousand spoons when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic... don't you think
A little too ironic... and yeah I really do think...
Repeat Chorus


Life has a funny way of sneaking up on you
Life has a funny, funny way of helping you out
Helping you out


Roadtrip tomorrow!

Så är det, imorgon bär det av till Adam och Martinas nya stad, Jönköping.
Jag och Fredrik ska inspektera deras framtida lägenhet. EN SKIT FIN 3:A!

Detta ser vi fram emot! Jag undrar, finna IKEA i Jönköping? Man kanske skulle passa på attt lägga ut sina sista slantar på den där IKEA-vardagsrumsbordet.. Hmm..

Vi var och handlade igår, jag köpte en förbannat snygg vit, kavajlikande väst på MQ. Den hade kostat 499:- men nu kostade den endast 149:-. Vet bara inte när jag ska använda den.

Den ser ungefär ut som på bilden nedan (fast utan ärmar).

Vad ska jag ha den till? Jeansshorts? Eller?Vi ser fram emot helgen, då blir det festival.
Såhär ser planerna ut:
Vi åker vid 10 tiden och spanar in fotoutställningen. Sedan stannar vi till ca 15.00 och kollar "sikta mot stjärnorna".

Sedan åker vi hem och äter, gör oss iordning "förfestar". Sedan tar vi en taxi in till Trollhättan och stannar till vi blir less.

Jag längtar!

En underbar dag på stranden!

Vilken härlig dag! Jag och Fredrik (och Alfons såklart) har varit och badat i Vänern! Alfons skuttade omkring och såg alldeles överlycklig ut, jag övervann min rädsla för getingar (i ca 2 timmar) och badade och hade kul.

Jag fick en tanke när jag stod där ute i vattnet med vatten upp till låren.
Det var ett gäng med killar som kom till stranden för att sola och bada.
Dom slog sig ned brevid oss.
Jag gick ut för att bada och när jag tittar mot stranden så sitter killarna och garanterat undersöker mig och min kropp.

Jag blir så jävla irriterad på denna EVIGA sexfixering kring kroppar och jag är så glad för jag känner mig helt jävla nöjd nu. Så jävla nöjd. Mina kilon sitter där de ska. Punk slut.

Jag skiter i om dom glor, LÅT DOM TITTA dom små fjollorna, sedan kan dom ju gå och slå upp nån porrsida och fortsätta. MIN kropp är stark och det är FÖRIHELVETTE bara en kropp!

Jag skiter och pissar som alla andra.
Jag lägger märke till hur många andra tjejer i min ålder vrider och vänder sig, lägger armarna för magen, drar in, trycker ut. Dom är osäkra.
Kom igen, detta måste ni ju hålla med om.

Jag bryter mönstret och kör ner handen i baken, rättar till mina bikinibrallor, slappnar av i kaggen. Detta är som sagt bara en helt vanlig jävla kropp.

Den är inte pinnsmal, den går säkert att "förbättra" i medias och ungas ögon men jag skiter i vilket.
Jag vill inte trilla omkull så fort någon blåser på mig bara för att jag har sjuka fobier mot celluliter.

Jag älskar mitt FETT!

Som mommo

Min mommo är så rolig, hon är lite "fin i kanten" när hon vill berätta något som är "lite fulare" som att vara arbetslös t.ex. så säger hon istället: Hon är "AL" eller helst om hon pratar om pengar så blir det "Han är "PA...N-K" Man får hålla öron och ögon öppna för vad hon säger.
Hon kan också säga: Sluta hon börjar: G-R-Å-A-T-A. Det är vanligt att hon lägger ett "A" efter "Å,Ä eller Ö". Kanske så att det ska försvåra hennes "R-E-B-U-S".

Så det förklarade min förra rubrik. AL.

Som AL

Har du alldeles för mycket tid att tänka, eller lära känna någon du bor med.

Det är egentligen i sådana här tider man borde bli miljönär, man får så mycket idéer.


Vad Fredrik gör nu:

Gästar, Utbrister BOORING, drar bort stolen som jag hade fötterna på, säger: Sorry. Fiser med händerna. Frågar: Ska vi dricka whiskey? Säger: En kork om dagen är bra för magen. Går och hämtar alfons, lyfter honom mot mig så han klöser mig på axeln (uppenbart för att han vill få uppmärksamhet, inte Alfons utan Fredrik. Sedan springer han ut i hallen ropar: Kom kom, sedan skäller han som en hund.
Jo  han fotar en bild på mig med sin mobil också, tittar på den och gör "TRYCKER-FINGRARNA-I-HALSEN- TECKNET.

Ja, ungefär sådär ser det ut nu.

Gissa lönen!

Ingen svarade på min gissa lönen fråga så jag ställer det igen:

Om man jobbar 15 timmar i streck (utan utsatt tid för lunch) under en festival-lördag i bullrig miljö till klockan 03.00 på natten, vad kan man tänka sig få i lön?

Du som gissar rätt eller närmast vinner en bild på en ful gädda jag fångat en gång, kom ihåg att skriva din mail-adress i din kommentar.

Lycka till!


Mitt liv just NU

Jaha, lite update var det önskan om.

Martina fyller 20 år idag, GRATTIS! Hon hade fest igår, jag närvarde inte för att jag är ca 150 mil ifrån henne. Snyft!

Vad gjorde jag igår då? Jo jag vakande för första gången på länge vid 8 snåret och låg och stirrade ut. Plöstsligt kände jag en stark känsla av att jag ville ut och springa. Jag väckte Freddan och övertalade honom att följa med. Han klädde på sig motvilligt och vips, klockan 9 var vi ute och sprang. Haha.

Sedan gick dagen på, jag vet inte vad som hände, vi hade djupa samtal tills klockan var så mycket så vi började laga mat. Sedan gick jag och la mig, läste lite och så somnade jag.

AH!

Nästa helg blir det förhoppningsvis festival i Trollhättan och om sådär 2 veckor kommer syrran ner. Det ska bli roligt.

Sedan vill jag utbringa en skål till mina kära vänner Adam och Martina som har lyckats komma in på högskola. Adam- den blivande stjärn-webbdesignern och Martina- allas våran super journalist.

Grattis, grattis!!
Det känns bra att tänka på att ni snart kommer vara inom räckhåll för spontan-besök. Underbart, alltså!!!

En tanke som jag inte kan släppa nu i mitt kanske händelselösa liv är:
Jag klär på mig, sminkar mig, fixar till mig mer än ovanligt (har mer tid och ork) och står framför vår nyinköpta IKEA spegel och brister ut i skratt. Jag känner mig som en gammal tant. Det är såhär dom lever. Det är DÄRFÖR dom orkar ha så fina frisyrer. Dom har tid. Jag är en av dem.


Äh, skit i mig!
Nu...

Ska jag ut och prompa med Alfons. Lyxfällan på tv, ett par 20 åringar som har skulder upp över öronen. Hur f*n kan man låta det gå så långt, dom är 20 år! Dom har hela livet framför sig. Dom kommer inte kunna åka utomlands eller göra nått lite dyrare och roligt på flera år, även fast dom får ett jobb, tragiskt. Men som man bäddar får man ligga.

Ha en trevlig kväll allihopa!Jag funderar på att bli redhead igen, någongång, kanske. Eller kanske inte. Vem vet!

www.adamedefall.blogg.se

Den tredje bildenwww.adamedefall.blogg.se

Saker som behövs

Saker som behövs till lägenheten:

En borr (slagborr) så vi kan få upp tavel-listerna i köket, dusch-draperiet och hyllor i badrummet

Betongkrokar så vi kan hänga upp mina tavlor i vardagsrummet.

Vardagsrumsbord och sängram från IKEA


Tips:

Knästrumpor!

Goood Morning!

Nu sitter vi här och fikar frukost. Idag ska vi till Siba Huset och leta jobb på affärerna. Vi ska ta med penna och papper och skriva ned alla affärer som vi sedan kan söka till. Det hade varit perfekt att få jobba där.

Fick reda på av min käre vän Erika (som för den delen ska till Mora imorgon) att vi får lön först nästa vecka. Satan. Vet inte riktigt vad vi får i lön heller.

Om man jobbar 15 timmar i streck (utan utsatt tid för lunch) på en festival-lördag till kl 03.00 på natten, vad bör jag räkna med?


Placebo 13 Nov!

Mina sista ord var:
Jag förlåter dig, för min egen skull. Jag hoppas du finner ro någon gång. Jag hoppas att du blir nöjd med allt.


Kändisar jag fått höra att jag är lik

Greta?                    Ashley?               Hayley?Christina?                        Natalie?                 eller... Kitty?


Kanske en salig blandning? Har jag missat nån?


Vad nu?

Varför skriver jag om kläder och smink? Har jag blivit en fjompa? Snart börjar jag väl titta på Gossip Girl och gör fransk manikyr här hemma. Äter kalorisnål sallad och smygfiser på toan? Andas läppglans och bleker tänderna? Vad är en fjompa?


Jeansshorts

Ett tips på hur du får tilt ett par fina jeanshorts:

Ta ett par jeans.

Klipp ett jack där du vill att shortsen ska sluta.
Dra sedan itu byxbenen där du gjort jacket.

Ta sedan sandpapper och sandpappra på framsidan av låren och på bakfickorna.I need a friendJag pratade med Ulla nyss. Hon, Hannah och Mattias ska komma ned och hälsa på i början av Augusti!
Det ser vi fram emot!
Jag och Ulla ska till Siba Huset och skämma bort oss ;)

Alfons a la Vänern

NU är vi tillbaka från våran rundtur. Vi skulle till Trollhättan och hittade visserligen dit men ändå så hamnade vi i Lilla Edet tillsist.
Påvägen hem stannade vi förbi Vargöns möbelaffär och kunde direkt konstatera att det var svindyrt. Vi behöver ett vardagsrumsbord och en sängram men det kan vi ju beställa från IKEA.Alfons såg ut som en liten utter i vattnet när vi försökte lära honom att simma. Först plaskade han omkring och Fredrik var tvungen att hålla i honom och lyfta honom i vattnet men sedan gick det bra. Jag stod brevid och skrattade.
Sedan började det regna och åska då var det bara att kliva upp.

Gooood Morgon!

Idag ska vi till Trollhättan och kolla läget! Vänersborg var inte så stort men det duger. Påminde om... ja, jag vet faktiskt inte, det var gamla hus och mycket vatten. En mysig stad. Jag, Fredrik och Alfons gick runt Göta Älv, mysigt!Snälla Gud, OM du finns, Ge mig ett jobb!

I love to see you cry, baby cry

Dessa bilder har min käre och trofaste vän Adam Edefall tagit www.adamedefall.blogg.se.

Vi hade roligt när vi tog bilderna, jag låg på marken och frös, inlindad i ett jävla lakan, svart sminkad i hela ansiktet och mossa och vatten överallt men resutatet blev ju fint, eller vad tycks?

Jaj ja!

Imorgon lovas det sol, få se hur det blir. Jag ska träna, träna, träna på min getingfobi. I förrgår hade jag en fästing på mig också. Det kändes jobbigt men det finns inte mygg här!!Tips:

http://www.fashiontoast.com

I nattmössan

Man kan ju fundera på varför jag sitter vaken halva nätterna igenom. Det är så att min käre Fredrik hostar och harklar sig igenom nätterna. Jag får seriöst hjärtinfarkt när jag ligger ner och blundar, känner hur jag är påväg att somna och mitt i detta lugna så kommer ett "UHÄH  HÄ UUUUUUUUUUUUUUUHÄH" "HARKEL"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredrik har hostat såhär så länge nu till och från. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag skjuter mig själv snart!! Ha ha

Vi gick till apoteket och köpte nån medicin mot rethosta, FUNKADE INTE.

Jag går och lägger mig när jag är påväg att däcka tror jag....

Nude

Nått som är så väldigt fint nu på sommaren är "nude" sminkningen med färg-glada läppar.
Jag försöker hålla mig till det nu på sommaren.

GÖR SÅHÄR:

 -Börja med att grunda med en foundation. Jag använder Loreals mineral foundation (Jag har fått fin hy av den!)

 -Ta en stor borste och svep bronze puder över kinderna och lite över halsen och i nacken.

- Lägg ljus-rosa rouge på kindbenen.

 -Lägg sedan en fet, genomskinlig kräm på ögonlocken och under nedre fransraden.

-Dutta med concerler under ögonen och under ögonbrynen

-Ta en ljus ögonskugga och dutta ögonskugga i ögonvrån och halvvägs intill ögat på undre fransraden.

-Måla med en brun kajal innanför övre fransraden så ögonfransarna ser "täta ut".

-Måla med lite brun kajal i ögonvingen.

-Böj ögonfransarna med en ögonfransböjare.

-Kamma ögonbrynen med en rengjord mascara borste och fixera ögonbrynen med ögonbrynsfix eller lite hårsprej som du sprejar på fingrarna.

-Avsluta med en färgglatt läppglans.http://media.photobucket.com/image/nude%20makeup/fashionising/makeup_berry_lips.jpg

Stilar

Här kommer tips på olika stilar som är lätta att efterlikna hemma!Fläta luggen och låt håret vara rufsigt och utsläppt.
Ett stort halsband är fint till denna stil. Byt ut skinnjackan till en jeansjacka nu..Den här stilen ser så enkel och snygg ut.
Låna pojkvännens skjorta. Stilen är fulländad med ett par höga skor.Ljusa chinos passar till allt! Från t-shirtar med tryck till söta linnen och vips så blir man festklädd.Sportig och sommarfin
Fint med tygskor!Man kan byta ut skjortan till en vit helt vanlig t-shirt, vika upp ärmarna lite och dra på västen.
Dra upp håret till en "boll" på huvudet.Det här är kanske en av de finaste stilarna jag vet. Slarvigt, avslappnat. Höga skor gör den skit fin.
Låååna pojkvännens brallor och bälten eller köp på herravdelningen!Vit kavaj passar till allt. Såg att det fanns för ca 200:- på ellos.se!


Enkla svarta kläder får ett lyft med en väst!

Bilder: http://www.fashiontoast.com/ www.google.com "kate moss"


Sotade ögon

Sotade ögon passar fin fint till fest och till enkel klädsel ex en ljus skjorta och jeansshorts. 

GÖR SÅHÄR:

För att få till det riktigt bra börja med att smörja in ögonlocket med en FET kräm. (Jag använder Elizabeth Ardens 8 hour creme alltid på mina ögonlock)

Ta sedan en svart kajal och dra ett streck ovanför ögonfransarna och sedan under och innanför. Smeta sedan ut kajalen med fingerspetsen.

Ta sedan en skimrande svart ögonskugga (den får gärna skifta i blå/grått) och måla ögonskuggan på ögonlocket ända upp  till ögongloben. Dutta med fingerspetsen längs ögongloben så att det blir lite smetigt.

Lägg sedan en ljus conceler från ögongloben upp till ögonbrynet.

Ta sedan en sneskuren borste och dutta svart ögonskugga från utsidan av ögat på nedre fransraden och stanna ungefär i mitten av ögat.

Dutta sedan med fingret från mitten av ögat och inåt.

Ta sedan en ljus ögonskugga och dutta i ögonvrån. Avsluta med lite mer kajal ovanför och innanför fransraden.


Voila!Bild: http://www.fashiontoast.com

Keyboard cat, såklart


Det är mörkt ute.

Men det är inte höst. HÄRLIGT!


Vad är jag för människa?

Senariot:

Jag kliver in i tvättstugan. Jag går fram mot tvättmaskinen och är påväg att ta ut mina kläder. Mina underkläder.

Jag öppnar luckan och ser: TVÄTTEN ÄR BORTA. NÅGON har tagit min tvätt!! Mina trosor!


Jag:

A: Springer hem och gråter, säger att jag känner mig våldtagen och ligger och funderar på vad pervot gör med mina underkläder. Går sedan in i badrummet och stirrar in i spegeln och viskar för mig själv: Vad är det med människor egentligen?....

B; Jag blir FLY FÖRBANNAD! Springer hem, smäller upp dörren, tar papper och penna och skriver med arga, skakiga händer: HOPPAS DOM PASSAR DITT FÖRBANNADE PERVO. Letar fram tejprullen, försöker bita av tejpen men lyckas inte riktigt, vrålar" ÅHHHHHHHH" och får tillsist av tejpbiten. Går med bestämda arga steg tillbaka till tvättstugan, stirrar SURT och MISSTÄNKSAMT på alla jag möter. Smäller upp lappen på dörren och går hem.


Gissa nu, kom igen, Vad gör jag?!


Sambos

Nu sitter jag här i köket. Alfons ligger under bordet och gnyr, han har säkert en mardröm. Fredrik ligger i soffan i vardagsrummet och spelar TV spel.

Jag är hemma. Lugnt och skönt i ett eget hem. Det enda som fattas är jobb men det har jag sökt och söker på. Man kan ju inte göra så mycket mer. Har ju bara varit här i 3 dagar....

Jag brukar göra det jag vill. Får jag en idé så ger jag mig fan på att göra det. Jag har varit och rest i världen, från Europa till USA, härdanefter ska jag bara resa på semster till kanske Thailand, Afrika m.m. Jag känner mig mätt på att resa runt just nu. Ha livet i en resväska.  Jag har i snart 2 år haft boende på olika ställen. Eller egentligen ÖVER 2 år. Jag har alltid flängt runt och runt. Kanske inte i världen men i olika hem.

Jag vet att jag är en förbannat rastlös människa. Direkt jag hamnar på ett ställe så börjar jag planera ut mitt "nästa" drag. Vad ska jag göra härnäst?

Nu sitter jag här i en lägenhet med Alfons och Fredrik och det är ju precis det här jag velat ha. Jag saknade det här när jag var ute och reste. FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ JÄVLIGT LÄNGE KÄNNER JAG MIG HEMMA även fast jag bara bott här i 3 dagar. Det kan ju ändras! Men ändå!

Jag har gråtit nu på kvällarna. Jag har känt mig alldeles konstig. Jag är inte olycklig men det är något som känns...skumt.

Jag får börja på en ny kula. Jag kanske kan lämna mycket bakom mig och skapa ett eget liv på en ny plats.

Skumt.Min sambo, Alfons

Midsommar del 2
Midsommar är nu förevigat haha

Pixpixpix

Okej here it comes. Lite bilder. Hoppas folk ändå vill komma och hälsa på. Vi har ju trots allt super nintendo!


Utsidan                             Hall                                     Köket

Fredrik i tvättstugan.          Vardagsrummet

                                             Sovrummet

                                           Sovrummet                      Köket

Köket

                                            Ena handen håller på att fixas!


Jag och mina storasyster haha :D

Guds lilla ängel

Jag kom över den här bilden för ett tag sen. Vad är er första tanke?

Bilden hade passat som ett skivomslag till nått satanist eller hårdrocksband.

Eller? Mo ha ha ha
Nytt toalock

Det är en fin förening vi bor i, frågan är ju om dom tycker att vi är så fina hyresgäster. Vi har taggarna utåt och hittar fel överallt. Lista på vad vi ringt om:

1: Toalocket. Äckligt! Föreningen får helt enkelt köpa ett nytt. Imorse hängde det ett toalock vid vår dörr. HAHA

2: Målarfärg. Tanten som bodde här innan oss  hade skrivit nått psyko ordspråk ovanför köksdörren. Jag försökte tyda det flera gånger. Varje gång jag satt vid köksbordet så sneglade jag på det. Vad menas egentligen? VAD MENAS?!?! Nu har jag raderat det med vit målarfärg. (Även färg och pensel hängde utanför dörren!)

3: El-uttagaet i sovrummet. Imorse kom det två vettskrämda killar och plingade på. Dom blev vettskrämda av Alfons och hans bas-skall. Låter som en jävla BULLDOG här inne!!

4: Eluttagen i skrubben. Samma killar gjorde "jobbet".

Det jävla pinsamma var ju att uttagen fungerade. Killarna vred och pysslade lite så LYSER SKITEN.
Jag satt på golvet och kände hur jag började rodna.

" He he, ja det är ju Fredrik som har "kollen", fick jag ur mig.
Fredrik var på arbetsförmedlingen då!


NÅVÄL, voi hyvin som man säger så har vi faktiskt fått en HEM. Ett alldeles underbart hem med balkong och mys pys. Jätte fint område med körsbärsträd utanför fönstret. Äppelträd lite överallt och en massa blommor som luktar. Vi har fått upp allt och det är så fint. Ska lägga in bilder snart!


Jag är även målat två st 50x50cm tavlor som jag ska hänga ovanför soffan. Jag blev nöjd.

Vår lägenhet börjar likna ett galleri faktiskt. Jag har målat rätt mycket i mina dagar! Mer än vad jag trott!

Nu ska jag bege mig till vår high tech tvättstuga och hämta resten av kläderna.

Fredrik och Alfons springer runt och runt i lägenheten. Ett jävla liv. Hoppas vi inte blir vräkta ;)


Åter igen!

Nu har jag rest på mig igen, har flyttat på mig ned till Vänersborg.

Adam ska komma ned och hälsa på mig snart YES!!

NU ska vi sova, eller så dricker jag kaffe. Kanske blir båda - bra kombination.

RSS 2.0