JAG ÄLSKAR ER!

Marknadsmedia - The Reunion VI FÖRSÖKER IGEN!!‏
Från:Den här personen är offline Martina Aho (martinaaho@hotmail.com)
Skickat:den 7 april 2009 21:15:34
Till: adamedefall@hotmail.com; carratapani@hotmail.com; ed1n__@hotmail.com; jonti@kiruna.cc; lilldegis@hotmail.com; martinaaho@hotmail.com; rawen_ironhand@msn.com; tobbe_duvan@hotmail.com; weeny__89@hotmail.com; vonlagerwall@hotmail.com; rune_lans@hotmail.com; ewahgh@hotmail.com


 Hejsan alla fortfarande söta forna MM-barn och lärare.

Nu blev det ju så att festen inte blev av. Vi tyckte att Ewa också skulle få vara med såklart. Och pinglan dyker ju in här i Kiruna på några dagar. Så vi tänkte att vi skjuter fram festen några veckor. Nu vore det perfekt om vi kunde ta partajjandet vecka 17. Alltså fredagen den 24 April. Eventuellt lördagen den 25 April. Men dock kommer inte alla in på krogen då. Sen får väll dom flesta lönen den 24 då det är en fredag? Så det passar ju alldeles utmärkt. Vad säger ni?

Kom igen. Det var alldeles för länge sedan sist. Vi måste uppdatera och craza runt nu innan hälften drar från stan och det blir nästan omöjligt.

Så Fredagen den 24 APRIL (Om två helger)

Fixa ledigt om du jobbar!

Vi bokar bord på tjaa, City krogen, Landströms eller Laguna? Vad tycker ni. Klockan 18.00?

Sen går vi till Bewes Livs på Lappgatan där en lokal finns så vi kan förslira innan krogen för dom som vill hänga med.

Vilket vore kanon roligt. Eller så stannar vi i lokalen och hittar på något roligt. Fundera på det.

Skickar ju även detta till Rune om han nu vill hänga med. Det vore ju riktigt kanon!

Har varken Timos eller Bettans, Anitas mailadress eller Göran. Så om någon har deras så maila dom och fråga.

HÖR AV ER SNARAST. Jag måste fixa lokalen i tid! Och nu vet jag ju inte om Leffe kan komma, eller Robin, eller Åke men någon som har deras nummer ring till dom och fråga. Det blir ju roligast om vi är alla samlade. PRECIS SOM PÅ STUDENTEN!

Massor av kramar / Martina


From: martinaaho@hotmail.com
To: adamedefall@hotmail.com; carratapani@hotmail.com; ed1n__@hotmail.com; jonti@kiruna.cc; lilldegis@hotmail.com; martinaaho@hotmail.com; rawen_ironhand@msn.com; tobbe_duvan@hotmail.com; weeny__89@hotmail.com; vonlagerwall@hotmail.com; rune_lans@hotmail.com
Subject: Marknadsmedia - The Reunion
Date: Tue, 3 Feb 2009 20:12:09 +0100

Hejsan alla söta forna MM-Barn!

Adam och jag Martina satt och funderade idag och kom fram till att vi saknar er, konstigt nog!

Så vi fick lite panik då vi insåg att det snart är ett år sedan vi stod på flaket tillsammans med Rune som prydde lastbilen och vårat crazy foto som student 08. Reunion ekar i våra tomma hjärnbalkar. Hur låter det? Vi tycker att alla kan ta sig i kragen och dyka på utsatt tid och plats. Och våga inte skylla på att ni jobbar eller diverse (för hälften av er har säkert inte ens ett jobb, därav Adam inräknad). Och om ni har det så kom ihåg den gyllende MM-Regeln;

SJUKSKRIV ER!

Visst var det en för alla, alla för en, tills döden skiljer oss åt?

Fredagen den 13 Mars (om en och en halv månad)

Så alla måste kunna fixa ledigt!

Tid: 18.00 (Vi bokar bord någonstans, ge förslag på matställen)

Vi har funderingar på att hyra lokal (Martina fixar lokalen gratis) Så eventuellt efter käket på matstället så drar vi våra söta rumpor vidare till lokalen och drar en förskiva där innan det är dags för krogen, för dom våghalsiga. Men vi hoppas dock att alla hänger med ut och käkar iallafall.

BEKRÄFTA detta mail så vi slipper jaga er. Skriv om ni kan komma, förslag på matställe, om ni är sugen på förslir i lokal och så vidare.

Vi bjuder även in våran älskade Rune till att käka med oss, (försliret skippar han nog med fara för åldersattacker) men Rune KOM IGEN, ställ upp för dina älskade gamla, jätte gamla elever med uppdatering och skratt! Vi vet att du vill!

 

Många kramar the crazy people Adam och Martina!

Ni vet oss med stolarna på magen.

(Har ni problem att fixa alkohol så kom ihåg att Adam precis fyllt 20)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0